Det står en-og-førti øl
 

Kontinuasjonsquiz 2012

I forrige uke holdt jeg en quiz for Det gode øls klubb, og siden dette var midt i kontesesongen, måtte det bli en kontinuasjonsquiz. La meg her lenke til oppgaveteksten og løsningsforslaget.

Det var morsomt med mange positive tilbakemeldinger. Spesielt var det vel ordspillene og rebusene som virkelig engasjerte. Heldigvis klarte ingen som klarte alle de tre siste deloppgavene. Puhhhh.

Resultatene er som følger .. her er angitt prosentsats, samt at det kom dalende ned 32,18 ekstra prosentpoeng på alle lag, noe som tilfeldigvis førte til at resultatet ble veldig normalfordelt. (Neida, det er ikke en praksis som er hentet fra et nærværende universitet, jeg ble for én gangs skyld bare litt snill og godhjertet.) Karakter er oppgitt etter standardmodellen for prosentkonvertering, og dessuten er det i parentes gitt en karakter når det ses bort fra de ekstra 32,18 prosentpoengene. Regnearket med resultater finner du her.

Lag 1 - 30% karakter C (F) - «3 Ladies + Kolla»
Lag 2 - 41% karakter C (E) - «Steffen, Arve, Eva og Renato»
Lag 2 - 53% karakter B (D) - «Leif Olav, Morten og Klas»
Lag 3 - 27% karakter D (F) - «The Awesomes + Arne Martin»

Dermed er det Leif Olav, Morten og Klas som vant. Premien er som alltid å lage neste ølquiz, med den overhengende trusselen om at jeg lager enda en om ikke de er seg sitt ansvar bevisst.

Så det blir kanskje ny quiz til våren?