Det står en-og-førti øl
 

Kort statusoppdatering

Jeg har ikke fått blogget de siste dagene, men alt har sin naturlige forklaring. Fredag dro jeg til Valdres for å bli med på rakfiskfestival. Blant annet ble det meget interessant et besøk på Valdres gårdsbryggeri, samt at vi også smakte utfyllende på deres utmerkede øl på selve festivalen. I tillegg har jeg opplevd noe så positivt og uvanlig som å få servert ikke-Ringnes (dvs Atna Rakøl) fra en festival-Ringnes-vogn - den var ikke akkurat godt annonsert, for å si det slik. Sjelden har jeg sett en øl servert med mindre kjærlighet og nennsomhet.

Til gjengjeld opplevde jeg noe så negativt og uvanlig som å få servert dårlig Ringnes pils fra et (formodentlig nyåpnet) fat fra selvsamme festival-Ringnes-vogn. Jeg skal få blogget utfyllende om dette i morgen kveld.

Idag var det vinmesse i Trondheim, og det har tatt all min oppmerksomhet i kveld. Jeg har fått ut noe øl-relatert info i den sammenhengen ved å spørre ut importørene. men mer om også dette i morgen kveld. Egentlig har jeg akkurat nå lyst til å blogge om Chateau Musar fra Bekaa-dalen i Libanon, der de produserer helt herlige viner, men det er kanskje ikke helt i tråd med en øl-blog. 'nuff said. Vi blogges i morgen kveld.