Det står en-og-førti øl
 

Utskriftsversjon og mobilversjon

Du vil finne essensielt tre ulike fremstillinger av bloggen: for datamaskin, for mobil og for skriver. Hver versjon har forsåvidt samme informasjon, men det er presentert på litt ulike måter som skal understøtte de muligheter for begrensninger som formatet gir.

  1. Utskriftsversjonen har ingen tilleggsinfo i margen, og den fokuserer på høyoppløslige bilder og ingen bakgrunn utover et banner på første side, slik at den er egnet for å skrives ut. Den skal sømløst håndtere både A4, letter og en rekke andre format, men dette må stilles inn fra din nettleser og drivere for utskrift.
  2. Tidligere var det en egen, separat variant av HTML for dette, men det er bygget sammen nå, slik at dette nå ikke styres av URL'en du bruker.

  3. Lagre til PDF. Bruk utskriftsversjonen, men med en skriverdriver som lagrer til .pdf-fil.
  4. Mobilversjon. Når sidebredden blir smal nok, endrer designet på bloggen seg automatisk, og kolonnen med tilleggsinfo forsvinner og blir erstattet med en «hamburgermeny» oppe i venstre hjørne. Fra denne menyen vil du kunne få tilgang til all informasjonen som ellers finnes i venstrekolonnen, enten direkte eller indirekte.

Noen ganske få sider vil vises temmelig annerledes, for å sikre at de er funksjonelle i de ulike formatene. For eksempel gjelder dette lista med stikkord, som har en god del ekstra plass i mobilversjonen, for å sikre at det er lettere å treffe linkene når de står så tett.