Det står en-og-førti øl
 

Blogge, blogge, blogge

Alle maser, du må blogge, men det er ikke så lett å få tidd til det når man også skal notere, gå på puber og mikrobryggerier, og ikke minst komme seg frem i trafikken her borte. Så la meg heller gi kortversjonen, så kommer det en mer utførlig versjon etterhvert. Se på det som en trailer.

Harrisburg: Lancaster brewing lå for langt borte, men Tröegs Brewing var i gangavstand og en topp opplevelse. Det har et ypperlig besøkssenter. Beste nye opplevelse ble deres Hop Back Amber Ale. På Appalachian Brewing var mer en vanlig brewpub, greit utvalg, litt off-type, men ikke off-flavour, godt design og ytre, men kanskje ikke helt innertier på ølet.

Så besøkte jeg to puber: Shady McGrady's og McGrath's ... begge er irske, begge ligger i sidegater til 2nd Street, begge har halvannet dusin tappelinjer ... og der slutter likhetene. Sistnevnte er en trendy sak jeg ikke føler for å besøke igjen, sistnevnte var en bule med ekthet og meget interessante øl. Beste øl her ble Southern Tier Crème Brulée Imperial Stout - det var sjokkerende hvordan dette ølet faktisk smakte cremè brulée, helt sant, og det var godt.

Se så, langversjonen kommer senere. Neste blir Rehoboth Beach og besøk på Dogfish Head i Milton.