Det står en-og-førti øl
 

365beer.com - en øl om dagen

Magni har begynt å blogge om øl på livejournal, der øl-delbloggene til henne og flere andre er samlet i et «community» som heter 365beer, der idéen er at man skal smake på og blogge kortfattet om minst ett øl hver dag. Et ypperlig tiltak - jeg er fristet til å kaste meg på, for selv om jeg papirlogger de fleste øl jeg smaker, er det ganske få av dem som kommer ut i elektronisk form.

Oppdatering: Magni fullførte året med 365 ulike øl, og bloggkollektivet finnes der ennå, selv om det har skjedd lite etter 2008. Selv begynte jeg også å beskrive øl jeg smakte på der, sånn siden jeg jo har gått bort fra ølsmakinger her på bloggen. Jeg hadde til og med en visjon om å gjøre for 2008 det som Magni gjorde i 2007: smake på og beskrive én øl hver dag. Men det gikk som med nyttårsforsetter generelt, dessverre.

På den andre siden, kanskje noen burde sette opp et slikt ølsmakeforum igjen, med fokus på ett øl om dagen? Nja, vi har jo både untappd og Ratebeer og Beeradvocate, men kanskje noe som var mer fokusert på en-om-dagen?