Det står en-og-førti øl
 

På Cafe Lindvedske hus

Vi dro innom dette utestedet i år som tidligere år. Årsaken er at de selger hele sortimentet til Nøgne Ø der - og det er ikke så mange steder her i landet at du får tak i det. Selve stedet er ... vel, tenk Cafe Ni Muser i Trondheim. Det er til og med kombinert kunstforening og kafe med ølservering. Matrettene er kreative, moderende og in. Betjeningen er ungdommelige. Det er mye spennende hårfrisyrer. Aksentene er ikke fullt så tunge som Lille lørdag. Avisene og bladene har ikke så mye sportsbilag. Det er ingen storskjerm der. osv osv. Klientellet ser hovedsaklig ut til å være kvinner i alderen 25-35 med akademisk bakgrunn - gjerne flere i flokk.

Av øl har de Weltenberger og Nøgne Ø. Av sistnevnte hadde de 11 ulike typer da vi kom, og bare 9 igjen da vi dro. Nei, det var ikke fordi vi hadde tømt dem for to typer Nøgne Ø. Det var fordi de oppdaget at det var to typer de ikke hadde, etterhvert som vi plukket ut de mer uvanlige sortene.

Generelt var det et hyggelig sted, ikke av de billigste, men frisindig, kreativt, hyggelig og spennende. Vi kommer nok tilbake hit.