Nerver foran eksamen for å bli øldommer
Idag er det eksamen i øldømming etter øldommerkurset, og jeg har ikke bare eksamensnerver, men jeg har også fremdeles en forkjølelse som har slått ut i full blomst. Selv ikke kaffekoppen i dag morges duftet kaffe, huff. Dessuten ligger jeg rimelig langt etter med forberedelsene til eksamenen.
Dette kommer sikkert til å gå i en interessant retning. Lurer på når det er «kont» på denne eksamenen, mon tro?
Men når bare dette er unnagjort, så kanskje jeg kan komme igang med å få blogget litt mer.
Oppdatering: Det gikk bra, og jeg ble sertifisert Norbrygg-dommer, så nå blir det diplom og deltakelse i konkurransedømming alt slikt. Det er overraskende vanskelig å dømme blindt i slike sammenhenger. For det er en ting når man vet at det man skal dømme skal være en brown ale, men om man bare får servert en øl, og får beskjed om å fortelle hvilken ølstil det er, så blir alt mye vanskeligere ... for er det egentlig så veldig stor forskjell mellom en bayer og en brown ale og en bruin?