Det står en-og-førti øl
 

Ny ølklubb i Trondheim

Vi hadde oppstartsmøte på ølklubben tidlig i februar, og har hatt første styremøte. Klubbens navn er «Det gode øls klubb», og fokus er på variasjon og kvalitet i både øl og hele prosessen rundt det, fra produksjon til det fortæres i sosialt lag.

Det kommer mer info etterhvert, såsnart jeg har fått laget en midlertidig webside for klubben. Jeg er litt opptatt for tiden, og det er grunnen til at jeg har vært forholdsvis stille de siste ukene. Våren er alltid travel for meg, for jeg har undervisning i IT-Drift i vårsemesteret, og ølmessig har jeg jobbet endel med ølboka jeg driver og skriver på.

De som ønsker å kontakte klubben kan inntil videre gjøre det til meg, enten på e-post til anders@geekhose.no eller på telefon 91897181 (gjerne litt utenfor arbeidstid). Innmeldninger og slikt kan vi sikkert vente med til vi har fått opp webside med medlemsfordeler og slikt. Forøvrig, vi har medlemsmøter hver annen tirsdag i måneden, og disse møtene blir hovedsaklig på Den Gode Nabo i Trondheim, på kvelden, klokken 19-ish. Det er mulig å dukke opp på medlemsmøtene og melde seg inn der.

Mer info kommer etterhvert. Blant annet har jeg nesten ferdig en serie om øl-turen til Belgia, og jeg hadde tenkt å skrive noe om Polets svar på Julegaveønskelista mi.