Her kommer subektive meninger som ligger på grenselinja mellom øl og samfunnet, ølet plass og funksjon, gjerne i forhold til den rollen det har blitt gitt eller forsøkes gis.
Da er juleølsesongen over oss. Nei, den er ikke over som man kanskje
skulle tro, men den er over oss. Det ligger jo i navnet – men det er
jo typisk å måtte påpeke det: Juleøl er det ølet man drikker i jula,
og jula starter julekvelden, eller som i så mange andre land: midnatt
mellom julaften og første juledag. Juleølet begynner man å drikke når
jula begynner, og man fortsetter til det er tomt … eller til trettende
eller tyvende dag jul, da eventuelle rester av det skal drikke...
[Les resten: Juleoeltrad]
Onsdag 25. desember 2013 04:00 – 532 ord.
Da jeg var innom den store Narvesen-kiosken i Trondheim - den der
tidsskrifter er mer sentral i forretningsmodellen enn boller, pølser
og is - la jeg merke til hvor forskjellig vinblader og ølblader var
plassert.
Derimot er øl-bladene og whisky-bladene plassert sammen under pornobladene og over andre "manneblader".
Foto: anchr
Vin-tidsskriftene står sammen med mat-
og groumettidsskiftene, i nærheten av interiør og hage. Mens
øl-tidsskriftene står samm...
[Les resten: Narvesen]
Tirsdag 28. Mai 2013 23:00 – 262 ord.